קראמבל תפוחים אישי (לשניים)

גם בשבילי תפוחים תמיד ינצחו שוקולד, אבל כשהתפוחים הם בשילוב עם קראמבל, אני בכלל הולך לאיבוד.

קינוח טוב מבחינתי הוא קינוח מתוק קודם כל! ואם כבר מתוק אז שלפחות יהיה כמה שיותר בריא, קראמבל תפוחים האישי אחד הקינוחים במנצחים בשבילי, ומה איתכם?

המרכיבים:

  • 1 תפוח בינונימקולף וקצוץ דק
  • קמצוץ מלח
  • 2 כפות חלב
  • 1/2 כפית קינמון
  • 1 חבילת סוכרזית או סטיוויה1 – 2 כפות סוכר
  • תוספות אפשריות: אגוזים או צימוקים
  • 3 כפות שיבולת שועל אינסטנטשיבולת שועל דקה
  • 2 כפיות קמח
  • 1 כף שמן או חמאה

אופן הכנה:

  1. לחמם תנור ל 180 מעלות ולשמן או למרוח בחמאה שני כלים של סופלה או קעריות קטנות
  2. בקערה קטנה לערבב את חמשת המרכיבים הראשונים: תפוח קצוץ, מלח, חלב, קינמון וסוכר או תחליף סוכר
  3. להוסיף את שלושת המרכיבים הנוספים ואת התוספות אם בחרת להוסיף. אם אתם מעוניינים בקראמבל יותר קראמבלי ניתן להגדיל את הכמויות של שלושת מרכיבים אלה.
  4. להעביר לקעריות ולאפות כ 40 דקות, במרכז של המרכז של התנור.
  5. לאחר 40 דקות להעלות את החום של התנור לגריל עליון ל 2 עד 3 דקות, ולהוציא לצינון של כרבע שעה.
  6. מומלץ להגיש עם הגלידה האהובה עליכם ולאכול מהר!

למתכון המקורי
קראמבל תפוחים אישי