מזורקה

מזורקה -עוגת פירות יבשים של מאמא ג'ניה

  • 2 כוסות צימוקים
  • 2 כוסות אגוזים
  • 1/2 כוס סוכר
  • 4 ביצים טרופות קלות
  • 1 כוס קמח
  • 1 כפית אבקת אפיה
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 1 כפית גרידת תפוז
  • 1 כפית גרידת תפוז

אופן הכנה:

  1. מחממים תנור ל 190 מעלות
  2. מערבבים את הביצים הטרופות והסוכר
  3. מוסיפים את האגוזים והצימוקים ומערבבים
  4. מוסיפים את גרידת התפוז ומערבבים
  5. מוסיפים את הקמח, אבקת האפיה וסוכר הוניל ומערבבים
  6. מקמחים תבנית (אמא ממליצה שמן את הדפנות בעזרת קובית חמאה ואז לקמח) ויוצקים אליה את התערובת
  7. לשים בתנור לשעה
  8. בתאבון!!!