גומבוץ הונגרי

מתכון מעולה ובריא לקינוח או אפילו ארוחת בוקר מזינה.

הייתי חייב לבדוק מה זה גומבוץ הונגרי: וכן, מדובר בקינוח כופתאות הונגרי מסורתי – אשר מורכב בעיקר מסולת, גבינה, ודובדנים!

המרכיבים:

  • 3 חבילות גבינת טוב טעם (750 גרם) אני השתמשתי בגבינה 3% שקניתי במעדנייה
  • 3 ביצים
  • 1 כוס סולת
  • 1/3 כוס סוכר (4 כפות)
  • גרידה מלימון אחד
  • 1 צנצנת דובדבנים משומרים ומגולענים
  • fdsfsd

המרכיבים לציפוי:

  • 1/2 כוס סוכר חוםאפשר גם סוכר לבן כמובן
  • 1/2 כפית קינמון
  • ניתן גם להוסיף פירורי לחם

אופן הכנה:

  1. מערבבים את הגבינה עם הביצים, הסולת , גרידת הלימון ו- 1/3 כוס סוכר
  2. שמים את התערובת במקרר לחצי שעה
  3. מרתיחים מים בסיר בינוני/ גדול
  4. מכינים כדורים בגודל של כדורי פינג פונג כשבאמצע כל כדור שמים דובדבן
  5. מבשלים במים רותחים עד שהגומבוץ מתחיל לצוף.
  6. מוציאם בכף מחוררת
  7. כשהכדורים מוכנים וקצת מקוררים זורים מעל את הסוכר והקינמון ומערבבים.