בלונדיז אמיתיים

בלונדיז, and say no more!

Baked-blondies-bar

מרכיבים:

  • 1 1/2 כוסות קמח
  • 2 כפיות אבקת אפיה
  • 1 כפית מלח
  • 170 גר' חמאה
  • 2 כוסות סוכר חום
  • 2 ביצים
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1 1/2 כוסות שוקולד צ'יפס
  • 1 כוס שקדים קצוצים
  • 2 כפיות מלח
  • 1 כפית שמן

אופן הכנה:

  1. לחמם תנור ל 180 מעלות ולשמן תבנית מרובעת של 23 על 30 ס"מ
  2. מערבבים בקערה את הקמח (המנופה!), אבקת אפייה והמלח.
  3. להכנת השקדים, מטגנים בחמאה ומלח עד שלוש דקות או אופים בתנור כרבע שעה, ומניחים בצד.
  4. בסיר בינוני ממיסים את החמאה, עד שיש ממש גוון חום, ומיד מעבירים לקערה נפרדת. בקערה בעזרת מקציף חשמלי מקציפים את החמאה ומוסיפים סוכר חום, עד שמתקבלת תערובת אחידה.
  5. מוסיפים את הביצים בהדרגה ואת תמצית הוניל, וממשיכים להקציף עד שמתקבלת תערובת אחידה ואוורירית.
  6. מוסיפים את המרכיבים היבשים, וממשיכים לערבב עד שהתערובת אחידה.
  7. מנמיחים את מהירות המערבל החשמלי ומוסיפין את השקדים הקצוצים, וכשלב אחרון מוסיפים את השוקולד הקצוץ.
  8. מעבירים את התערובת המדהימה הזאת לתבנית, ואופים כ – 20 עד 25 דקות, עד שהבלונדיז זהובות ומוכנות או עד שקיסם עובר את מבחן הקיסם היבש.
  9. מעבירים לרשת צינון עד שהבלונדיז מגיעות לטמפ' החדר…

למתכון המקורי
BLONDIE-BATTER-THICKNESS