Oatmeal Pancakes – פנקייקים שיבולת שועל

פנקייקים ושיבולת שועל, אני באמת לא יכול לקחת המתכון המקורי ופשוט לפרסם אותו, אתם חייבים / חייבות לראות מה שקטי כתבה לגבי המתכון הזה….ממש פה למטה בקישור!

מרכיבים:

  • 3/4 כוס קמח רגילוכף מוכנה מראש
  • 6 כפות שיבולת שועלבהריון וכמה שיותר! (30 גר' סה"כ)
  • 1/2 כפית מלח
  • 2 כפיות אבקת אפיה
  • 1 כפית קינמון
  • 4 חבילות סטיוויה / סוכרזית3 כפיות סירופ מייפל אמיתי
  • 1 כוס חלב ושתי כפותסוג החלב לפי העדפה
  • 2 כפיות שמןאני הימרתי על חמאה 😉
  • 2 כפיות תמצית וניל
  • תוספותבננה, שוקולד צ'יפ, צימוקים, תפוחים…
  • תותים!!!!אם יש, ממליץ בחום ובלי סוכר בכלל…
  • עוגיות לוטוס 12העדפתי להוסיף עוד 2 – 6 עוגיות לוטוס במקום הממרח, אבל זאת העדפה אישית
  • 2 מיכלי שמנת מתוקה500 מ"ל סה"כ

אופן הכנה:

  1. לערבב את כל המרכיבים הישבים ביחד בקערה נפרדת
  2. לטרוף ביחד את כל המרכיבים הרטובים. לשפוך את כל המרכיבים הרטובים אל המרכיבים היבשים, ולערבב עד לקבלת תערובת אחידה!
  3. במקרה שהתערובת רטובה מדי – וזה עלול לקרות – יש להוסיף עוד קמח עד לקבלת בלילה אמיתית.
  4. לשם ההכנה: לחמם מחבת פנקייקים או מחבת רגילה בחום בינוני, עם קצת שמן, כאשר המחבת חמה בעזרת מצקת או כף ממש גדולה בלבד להעביר מהבלילה למחבת החמה.
  5. להפוך את הפנקייקים בעזרת מרית, כשהקצוות נראים יבשים. תנו לפנקייקים להתבשל דקה יותר, ואז להסיר מהאש.
  6. להגיש מהר, כשהפנקייקים חמים , עם המון אהבה ועם התוספות האהובות עליכם ועל האורחים שלכם.
  7. טיפ קטן: כדי לבדוק אם המחבת מספיק חמה טפטפו מספר טיפות של מים, אם המים מבעבעים, המחבת מוכנה לבלילה של הפנקייק!
  8. 20 פנקייקים ממש ממש קטנים (גודל כף) או 4 פנקייקים באהבה!

למתכון המקורי
ערכים תזונתיים של הפנקייקים
פנקייק שיבול שועל