פשטידת פטריות וקישואים

מתכון לפשטידת "מה שיש במקרר" פטריות, בצל גבינות וקישואים.
אם חסר מרכיב, אפשר בקלות להחליף אותו!!!

מרכיבים:

  • 1 סלסלת פטריותמודה עשיתי כמה פעמים גם עם פטריות משומרות
  • 3 קישואיםקלופים וחתתוכים לקוביות קטנות
  • 3 בצלים ירוקים3 גבעולים חתוכים – החלק הירוק
  • 4 כפות קמח מלאאם אין אפשר כמובן להשתמש בקמח רגיל
  • 2 כפות שמן לטיגוןקלופים וחתתוכים לקוביות קטנות
  • 250 גר' גבינותשלבו: פטה , בולגרית ,קשקבל , מוצרלה
  • 1 כפית אבקת אפיה
  • מלח ופלפל
  • 1 מיכל שמנת (לא מתוקה) 9%
  • 10 עלים קצוצים של נענע
  • 1/2 כפית אגוז מוסקט
  • 1 חופן צנוברים
  • תבליניםגבעול אחד מכל: רוזמרין, טימין, מרווה

אופן הכנה:

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל 170%.
  2. מכינים תבנית משומנת ולאבק אותה בקמח שלא ממרכיבי המתכון !
  3. *לא מקפידים ורוצים טעים יותר? תשתמשו בפירורי לחם, כן… מבטיח לכם…הרבה יותר טעים…
  4. כף שמן במחבת – מטגנים את הבצל, מוסיפים את הקוביות של הקישוא ומטגנים עד ריכוך
  5. מורידים מהמחבת לקערה ומשתמשים באותה מחבת עם עוד כף שמן כדי לטגן את הפטריות והבצל הירוק
  6. מטגנים עד לריכוך ומוסיפים לקערה
  7. מוסיפים את המרכיבים הבאים: ביצים, קמח, אבקת מרק, מלח ופלפל, מוסקט, שמנת , נענע ו -200 גרם גבינות
  8. מעבירים לתבנית ומעל מפזרים את שארית המרכיבים: 50 גרם גבינות, חופן צנוברים, וגבעולי התבלינים
  9. אופים 35 דקות עד להזהבה