פרוזן יוגורט ביתי – רק שני מרכיבים ובלי השקעה בכלל!

באמת שאין הרבה יותר פשוט מזה: 2 מרכיבים ויש לכם פרוזן יוגורט ביתי בטעם האהוב עליכם: תותים או פירות יער, שוקולד ואפילו קפה… וכנראה שיש לכם את כל המרכיבים בבית כבר עכשיו!

המרכיבים:

  • 3 כוסות יוגורטבטעם בסיסי, וניל או פשוט היוגורט הדיאטטי האהוב עליכם.
  • ממתיק או סוכר לפי ההעדפה אישית
  • 1 כפית תמצית וניל

אופן הכנה:

  1. בקערה או כלי אחסון מערבבים את כל המריכים. התערובת צריכה להיות קצת יותר מדי מתוקה, כי אחרי ההקפאה מתקבל פרוזן מתוק פחות. (עדיין לא כל כך ברור לי למה זה קורה, אבל זה ככה… אולי ללשון קרה קשה יותר לטעום מתוק?!)
  2. אם יש לכם מכונת גלידה, מעבירים את כל המרכיבים למכונה, אם לא פשוט שמים בפריזר עד שמגיע למרקם הנכון (חצי שעה עד שעה כבר מספיקה!)
  3. מגוון האפשרויות מבחינת טעמים לגמרי בידיים שלכם – האהוב עלי בעונה הנכונה – מנגו פסיפלורה, אבל גם פירות יער לא רע בכלל!

למתכון המקורי

יוגורט, ממתיק והתוספות שלכם - קינוח מדהים!
יוגורט, ממתיק והתוספות שלכם – קינוח מדהים!