סלט כרוב ופלפלים קר וטעים

אין הרבה יותר פשוט מזה: סלט כרוב ופלפלים – המתכון של אנט

המרכיבים:

  • חצי כרוב גדול
  • 4 פלפלים
  • כף מלח
  • 3 כפות חומץ
  • 3 כפות סוכר
  • 6 כפות שמן

אופן הכנה:

  1. חותכים את הפלפלים לפרוסות ומטגנים אותם עם 3 כפות שמן וכף מלח בסיר. לאחר שהפלפלים נעשו רכים, מוציאים לכלי לצינון.
  2. חותכים את כרוב לפרוסות דקות ומטגנים אותם עם 3 כפות שמן בלבד. לאחר שהם נהפכו להיות שקופים ורכים, מוסיפים את הפלפלים לסיר וממשיכים לערבב ולטגן.
  3. מוסיפים 3 כפות חומץ ו3 כפות סוכר ומערבבים.
  4. מצננים ומכניסים למקרר.
  5. לאכול למחרת כשזה קר וקיבל את כל הטעמים.