לבבות ארטישוק במילוי בשר

מתכון פשוט של לבבות ארטישוק במילוי בשר.

מרכיבים:

  • 1 בצל גדולבצל אחד גדול או שניים בינוניים
  • 500 גר' בשר טחון
  • 12 לבבות ארטישוק
  • 2 ביצים
  • 4 כפות שמן זית
  • 1 כוס מים
  • 4 שיני שום טריות
  • 1 צרור פטרוזיליה
  • מלח ופלפל
  • תערובת תבלינים 1 כףתבקשו בשוק תערובת מרוקאית של תבלינים
  • 1 כף פפריקה מתוקה

אופן הכנה:

  1. טוחנים בעזרת במערבל מזון או בעזרת הידיים את הבשר, הבצל, הלחם, השום, הפטרוזיליה.
  2. מוסיפים לבשר את הביצים, התערובת המרוקאית ומתבלנים במלח ופלפל. את התערובת מערבבים ומקררים.
  3. בידיים רטובות עושים כדורים בגודל מתאים ללבבות שיש לכם, ממלאים את הארטישוקים ומהדקים לתחתיתו את הבשר.
  4. בסיר רחב מחממים את השמן ומניחים את הלבבות הממולאים ומשטחים.
  5. מוסיפים את הפפריקה, מתבלים במלח ופלפל ומוסיפים כוס מים.
  6. מביאים את התבשיל לרתיחה ומנמיכים את האש.
  7. מבשלים על להבה נמוכה כחצי שעה