כבד קצוץ על קוביות בצק עלים

מתכון של אמונה בוארון – כבד קצוץ על קוביות בצק עלים

המרכיבים:

  • 8 ריבועי בצק עלים או בהתאמה למספר הסועדים
  • 1 ק/ג כבד עוף צלוי מטעמי דת
  • 3 בצלים גדוליםחתוכים לרצועות ומטוגנים עד להשחמה
  • 4 ביצים קשות
  • מלח ופלפל שחור לפי הטעם
  • עגבניות שרי
  • ירק לקישוט

אופן הכנה:

  1. מטגנים את כבדי העוף: טיגון קצר מכל צד על גבי מחבת חמה.
  2. להפשיר את ריבועי הבצק, ובינתיים לטחון את הכבד הבצל והביצים. לטבל לפי הטעם להניח בצד לספיגת הטעמים
  3. לסדר את הבצק בתבנית עם נייר אפיה,לסמן חריצים בדפנות הבצק ברוחב 1 ס"מ. ולאפות בחום 190 עד שמשחים קלות
  4. לקרר ולחתוך בזהירות את הסימון. נוצר שקע בכל ריבוע וכך את כל הריבועים.
  5. להכניס את הכבד לשקית זילוף, לזלף בצורה סיבובית בתוך כל שקע,לקשט כיד הדמיון