מעוניינים בהקמת אתר?
קטגוריות

תפוחים אפויים במילוי תפוחים

תפוחים אפויים במילוי תפוחים

מתכון טעים לאחד מהקינוחים הטעימים, מתוקים בדיוק במידה הנכונה, ועם המון…. תפוחים!!!

ההכנה כוללת בישול, ואפייה גם כן, אבל אל חשש, זה באמת אחד הקינוחים הפשוטים להכנה מצד אחד ומנחמים מצד שני

המרכיבים

  • 2 תפוחיםקלופים, מגולענים וחתוכים לקוביות
  • 1/3 כוס מים
  • 1/2 כפית קינמון
  • קמצוץ מלח
  • 1 כף קורנפלור
  • 1/4 כוס סוכראו מנת ממתיק מלאכותי
  • 2 כפיות מיץ לימון
  • 1/2 כוס מיץ תפוחיםגם תפוזים זה בסדר
  • תפוחים שלמיםהמילוי מספיק ל 12 תפוחים, אבל, המילוי מושלם כמו שהוא על כל דבר כמעט
  • אופציונלי אך מומלץ – גרנולה ו/או גלידת וניל

אופן הכנה:

  1. את המילוי ניתן להכין עד ליום מראש להכנת התפוחים האפויים עצמם.
  2. בסיר קטן מביאים לרתיחה את המים יחד עם קוביות התפוחים שהכנו, מנמיכים את האש וממשיכים לבשל על אש קטנה כ 7 דקות
  3. במהלך הבישול של קוביות התפוחים, במעבד מזון, מערבבים את כל המריכיבים (פרט לתפוחים השלמים!!!) עד שמתקבל מרקם אחיד
  4. את התערובת שהתקבלה מעבירים לסיר עם קוביות התפוחים, ושוב מביאים לרתיחה. ברגע שהתערובת רותחת, מנמיכים את גובה הלהבה ומבשלים 30 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
  5. לאחר חצי שעה, מסירים מאשר ומקררים לפחות ארבע שעות, לא חובה, אבל התערובת מסמיכה טוב מאוד בזמן הזה.
  6. לתפוחים האפויים: מחממים תנור ל 170 מעלות, משמנים קלות תבנית אפייה, חותכים לתפוחים את החלק העליון ובעזרת סכין מוציאים את הביפנוכו של התפוחים
  7. חשוב מאוד!!! לאכול או לשמור את הביפנוכו של התפוחים למתכון אחר.
  8. את קעריות התפוחים מעבירים לתבנית האפייה, ואופים בתנור כ 22 דקות. מוציאים וממלאים את התפוחים במילוי שהכנו מראש (כשלוש כפות או כמה שנכנס) ואופים שוב כ 15 דקות.
  9. שלב סופי ואחרון – צורבים את התפוחים. כן הגריל של התנור שלכם נועד בדיוק בשביל זה
  10. בתאבון!!!!

למתכון המקורי

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.