מעוניינים בהקמת אתר?
קטגוריות

שוקולד בראוניז אוריאו חמאת בוטנים

שוקולד בראוניז אוריאו חמאת בוטנים

אפשר לנסות ולתרגם, אבל Oreo And Peanut Butter Brownie Cupcakes אומר הכל

מתכון חמוד, מדליק, מפתיע שמשלב שלושה מרכיבים שפשוט אי אפשר לטעות בהם: בראוניז, חמאת בוטנים ועוגיות אוריאוס =)
אז קדימה לעבודה!

מרכיבים:

  • 170 גר' חמאה
  • 1 1/2 כוסות סוכר חום
  • 2/3 כוס אבקת קקאו
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 3 ביצים
  • 1 כוס קמח
  • 1/2 כוס חמאת בוטנים
  • 24 עוגיות אוריאו
  • 2 תבניות אפיה של 6 מאפינסאו שתי נגלות של אפייה

אופן הכנה:

  1. לחמם תנור ל 180 מעלות. להכין תבנית מרובעת ועליה להניח נייר אפיה. לשמן קלות עם ספריי שמן רק כדי למקם את נייר האפייה.
  2. חשוב לחמם את התנור לחום המתאים, לפחות 20 דקות מראש!
  3. בסיר בינוני להמיס את החמאה, ולהוסיף את הסוכר ואת תמצית הוניל.
  4. בקערה נפרדת, להקציף את הביצים, להוסיף שליש מתערובת השוקולד, לערבב, ולהוסיף את שארית תערובת השוקולד
  5. בעזרת מרית, להוסיף את הקמח (עדיף תמיד מנופה), אבל לא לערבב בכוח! יש לעשות תערובת של מרכיבים אבל לא לערבב יותר מדי
  6. לקחת שתי עוגיות אוריאו, למרוח בנדיבות חמאת בוטנים על אחת העוגיות ולעשות 12 סנדוויצ'ים של אוריאו חמאת בוטנים.
  7. .

  8. מסדרים תחתיות נייר, בתבנית מאפינס, מוזגים כף מהתערובת בכל אחת מהתחתיות ומניחים את סנדוויץ' האוריאו חמאת בוטנים – אחד בכל תבנית מאפינס
  9. .

  10. לאחר שיש תחתית בראוניז וסנדוויץ' אוריאו חמאת בוטנים בכל אחד מהתבניות, מוזגים את שארית הבלילה על כל אחד מהתבניות, ככה שהסנדוויץ' מכוסה לחלוטין בבלילת בראוני
  11. לאפות 18 – 20 דקות, עד שקיסם עובר את מבחן הקיסם בהצלחה. ואני תמיד ממליץ לאפות פחות מדי בראוניז מאשר יתר על המידה. הבראוניז בסוף צריכים להיראות טיפה לחים…
  12. מעבירים את הבראוניז לצינון על רשת צינון לפחות לחמש דקות, ולאחר מכן מוציאים את הבראוניז מנייר האפייה לצינון נוסף של לפחות 10 דקות… כן בטח… בתאבון =)
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.