מעוניינים בהקמת אתר?
קטגוריות

רוטב שוקולד אמיתי

רוטב שוקולד אמיתי

רוטב השוקולד הכי פשוט והכי טעים שיצא לכם להכין, באמת!

שמים את כל כמעט את כל המרכיבים ביחד, מחממים, מוסיפים שוקולד וזהו…

המרכיבים:

  • 1/2 כוס סוכר
  • 1 כוס מים
  • 3/4 כוס אבקת קקאו
  • 1/2 כוס סירופ אגבהאם אין אפשר להחליף בקצת סילאן או דבש
  • 85 גר' שוקולד מריר קצוץלחות 60% מוצרי קקאו

אופן הכנה:

  1. בסיר בינוני על גבי להבה בינונית המיסו את הסוכר, המים, אבקת הקקאו וסירופ האגבה. הביאו את התערובת לרתיחה, תוך כדי ערבוב.
  2. כאשר התערובת מתחילה לרתוח הורידו אותה מהאש. הוסיפו את השוקולד הקצוץ וערבבו עד שכולו מתמוסס ומתקבלת תערובת אחידה.
  3. כל עוד הרוטב עוד חם וניתן למזיגה העבירו אותו ברשת סינון דקה. ניתן להשתמש ברוטב הזה מיד, אם אתם רוצים רוטב נוזלי, או אחרי מספר שעות כאשר או מתמצק מעט.
  4. ניתן לשמור את רוטב השוקולד מכוסה במקרר עד עשרה ימים. חשוב לחמם מעט עד לטמפ' החדר לפני הגשה.

למתכון המקורי

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.