מעוניינים בהקמת אתר?
קטגוריות

קצפת ביתית

קצפת ביתית

מתכון לקצפת שמכינים בבית – HOMEMADE WHIPPED CREAM TOPPING RECIPE

המתכון הזה לקצפת לוקח רק מספר דקות. תעבירו את הקצפת לשק זילוף, ותתנו לאורחים שלכם לפזר באופן עצמאי את הקצפת על הקינוח ואתם שפים עולמיים =)
ועל הדרך אתם והאורחים שלכם זוכים לקצפת הרבה יותר טעימה והרבה יותר בריאה מאשר כל שאר הקצפות הקנויות. המתכון הזה הוא ל -2 כוסות של קצפת ביתית מדהימה!
אם יש לכם אפשרות אנג'י ממליצה להשתמש במרכיבים אורגניים, אני לא הייתי אף פעם חסיד נלהב של "אורגני" אבל עם גל הבריאות, צמחונות טבעונות שיש היום, אז למה לא?

מרכיבים:

  • 1/2 כוס שמנת אורגנית להקצפה
  • 3 כפות אבקת סוכר
  • 1 כפית תמצית וניל

אופן הכנה:

  1. בקערה גדולה בעזרת מיקסר חשמלי הקציפו את השמנת עד שמתקבלות פסגות רכות של קצפת.
  2. בהדרגה, הוסיפו את אבקת הסוכר, להזהר מהמרכז היכן שהמקציף ולפזר לכיוון דפנות הקערה.
  3. הוסיפו את תמצית הוניל (שוב לא על המקציף) והמשיכו להקציף 15 שניות.
מרקם של קצפת ביתית

מרקם של קצפת ביתית

* כדי לבדוק את הסמיכות של הקצפת, בעזרת כף תקחו קצת מהקמפת והפכו אותה מעל לקרעה. אם הקצפת נופלת, היא צריכה עוד זמן הקצפה. אם הקצפת נשארת על הכף, אבל יכולה להשתחרר בתנועה קלה של פרק היד, הקצפת מוכנה.
* שימו לב: אם הקצפת נראת קצת קשיחה מדי, כמו גדילה, כנראה שהקצפתם יתר על המידה. אל דאגה, הכנת קצפת לוקח 3 דקות בלבד, וכן צריך להכין קצפת חדשה…
* בזמן האחרון אני מקרר את הקערה ואת המקציפים של המיקסר במקפיא מספר דקות לפני שאני מתחיל להכין את הקצפת. להזיק זה לא יכול, ונראה לי שיש פחות מקום לטעויות במקרה הזה. אה, ויוצאת אחלה קצפת =)
למתכון המקורי

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.