צלי עוף ברוטב תפוזים

מתכון נוסף של אמונה בוארון – צלי עוף ברוטב תפוזים פשוט, מהיר והכי חשוב טעים!

המרכיבים:

  • 8 מנות עוף
  • מעט שמן
  • 1/2 כוס מיץ תפוזים טרי
  • 1/2 צרור פטרוזיליה קצוצה
  • 1 כף שום כתוש
  • מלח פלפל שחור
  • 1 כף ג'ינג'ר מגורד
  • 1 תפוז חצי לחתוך לפלחים וחצי להניח במרכז

אופן הכנה:

  1. לטגן את העוף עד להשחמה
  2. לסדר אותו בצורה יפה על תבנית פיירקס
  3. לערבב את שאר המצרכים לצקת על העוף ומסביב
  4. לקשט בפלחי תפוז להכניס לתנור בחום של 180 בערך 40 דקות או עד שהעוף מוכן