מעוניינים בהקמת אתר?
קטגוריות

צ'או איטליה – סדנת בישול עם השף חיים סולומון

צ'או איטליה – סדנת בישול עם השף חיים סולומון

איטלקי חם ביום גשום =)
סדנת בישול איטלקי מחממת עם מגוון מנות איטלקיות בסיסיות תחת השף חיים סולומון

אם גם אתם חובבי בישול, ובא לכם להתפנק או לפנק בשלן משוגע/ת כמוכם, אני ממליץ בחום ללכת לסדנת בישול, אפייה או כל אוכל שיש!
והכי חשוב, איטלקי, שמרים, בשר או סלטים, תמיד תפגשו אנשים כמוכן, או יותר נכון משוגעים כמוכם לפעמים קצת פחות, ולפעמים קצת יותר.

ומה היה לנו?!

חלק מהמנות היו בולטות יותר, וחלקן קצת הלכו לאיבוד אבל כשאני חושב על זה עכשיו, כל אחת הייתה טעימה מאוד בפני עצמה ולכן מקומה ראוי ברשימה הבאה:


רביולי חלמון ברוטב שמנת פטריות

רביולי חלמון ברוטב שמנת פטריות

אחרי איחור קל, סורי חיים, המנה שפתחה את הערב הייתה מנת הרביולי עם הבטטה והחלמונים והיא הייתה פשוט מצויינת!
נכון שרעב הוא התבלין הטוב ביותר, אבל המנה הזאת היא בהחלט מנה חגיגית, טעימה ומיוחדת באמת אשר ביחס לתוצאה בהחלט שווה את ההשקה.

ריזוטו אספרגוס

ממש בסוף השלב הראשון של הכנת הרביולים זכינו לטעום מריזוטו פיטריות ואספרגוס
אין מקום לטעויות – בצל, שמנת , פטריות, גבינה, ציר ירקות עשיר, ריזוטו כמובן ואספרגוס עם בצל ירוק. לדעתי חובה לשמור על מנות הגשה קטנות, כי באמת באמת קשה לעצור =)

ריזוטו פטריות שמנת ואספרגוס

גאווה לאומית =)

מי אמר אני ולא קיבל?

במהירות , למרות שכבר התחלנו להרגיש קצת כבדים… עברנו לקצת עבודת ידיים לשם הכנת הפיצה
לא מיוחד מצד אחד, מאוד בנאלי, אבל מבחינתי, הפתעת הערב – פיצה באפייה כפולה – זה הטיפ הכי חשוב שאני יכול לתת לכם!

ניוקי ערמונים וסלט פלפלים קלויים

זהו, לניוקי ערמונים כבר לא הייתי מוכן.
ורוטב עגבניות טרי, עם ניוקי אווריריים הספיקו להיגמר לפני שהספקתי לצלם בכלל… =(

יחד איתו עבר ונגמר סלט קפרזה ופלפלים קלויים.
סלט מאוד פשוט, ומאוד קליל ביחס לארוחה עצמה ובדיוק בגלל זה היה פשוט במקום!

ניוקי ערמונים מוכנים להיות מוכנים

גליליות שוקולד במילוי קרם מסקרפונה

גליליות שוקולד במילוי קרם מסקרפונה

איטלקי או לא איטלקי, קינוח היינו חייבים להכין וזכינו להכין גליליות שוקולד במילוי קרם מסקרפונה
חיכינו ולא שמרנו מקום, אבל ברגע שהבננה והסוכר התחילו להתקרמל בעזרת הברנר, היה ברור לכולנו שמקום לקינוח יהיה, ויהי מה!
הריח המשגע של הקרמל פשוט עושה משהו לא בסדר =)


אז, הלקחים שלי מסדנת הבישול האיטלקי:

1) לטובתכם, להתרכז גם בצילום האוכל ושלבי ההכנה, ולא רק לאכול =)
2) רביולי עם חלמון ביצה – מדהים!
3) פיצה באפייה כפולה – לקח לחיים
4) לקנות ברנר – מבער קטן
5) בישול איטלקי הוא צהוב!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.