פצפוצי אורז בטעם מרשמלו

פצפוצי אורז בטעם מרשמלו

המרכיבים:

  • 2 כוסות פצפוצי אורזאפשר להוסיף במידת הצורך
  • 100 גרם שוקולד לבן
  • 1 שקית מרשמלו בצבע לבן
  • 1 כפית תמצית וניל
  • חמוציות לקישוט

אופן הכנה:

  1. בקערה מעל סיר של מים רותחים – להמיס את השוקולד והמרשמלו על ולהוסיף את תמצית הוניל
  2. לחכות שהכול יהיה לרוטב אחיד, להוריד מהאש ולשפוך את פצפוצי האורז לרוטב, לערבב עד שהפצפוצים נספגים הייטב.
  3. כאשר מתקרר מעט – בידיים משומנות להכין כדורים קטנים ולקשט בחמוציות.

* קשה להמיס את המרשמלו והוא גם דביק אבל שווה המאמץ (אפשר להשתמש בממרח SMORES)