cream cheese triangle cake

עוגת גבינה ביסקוויטים

עוגת גבינה-ביסקויטים של מסיבות בריכה 🙂

  • חבילת ביסקוויטים600 גר'
  • 500 גר' גבינה לבנהגבינה 9% או 5% (תלוי בדיאטה)
  • 3 כוסות חלב
  • 1/2 כוס סוכריות צבעוניות
  • 1 חבילת פודינג וניל
  • 1 מיכל שמנת מתוקה
  • 1/2 כוס סוכר
  • 2 כפיות תמצית וניל

אופן הכנה:

להכנת המלית

  1. מקציפים בקערה 1 כוס חלב, פודינג וניל ושמנת מתוקה בעזרת מיקסר ידני עד שמתקבלת תערובת אחידה.
  2. מוסיפים לקערה את הגבינה, הסוכר ותמצית הווניל, וממשיכים לערבב עד שאין גושים.
  3. לשם טבילה של הביסקוויטים בחלב – שופכים שתי כוסות חלב לכלי שטוח
  4. טובלים כל ביסקוויט בחלב ( לא יותר מדי) ומסדרים את הביסקוויטים כשכבה ראשונה על התבנית.
  5. עליהם יש לשפוך מהמלית, ולסדר שכבה שנייה של ביסקוויטים ( זה בערך כמו סריג מתכתי – היונים החיוביים הם הביסקוויטים והמלית היא האלקטרונים).
  6. ניתן להכין מספר שכבות ביסקוויטים – ההמלצה שלי היא 3, ועל השכבה האחרונה שופכים את שארית המלית.
  7. על הכול לפזר סוכריות צבעוניות (אפשר גם פירורי שוקולד, שוקולד צ'יפס, קוקוס, פירות יער וככל העולה על הדעת).
  8. לקרר כמה שעות במקרר או במקפיא (העוגה טעימה מאוד כשהיא קפואה למחצה).