עוגת ביסקווטים בציפוי שוקולד וקליק

מריכיבם לבלילה:

  • 2 חבילות של ביסקווטים שחורים (לפי הצורך)
  • 500 גר' גבינה לבנה 5%
  • אינסטנג פודינג וניל
  • חצי כוס סוכר
  • 2 כוסות חלב
  • מעט קפה מורתח במים חמים.

לציפוי:

  • 2 חבילות קליק
  • 1 ½ חבילת שוקולד מריר
  • מעט חלב/ שמנת מתוקה

אופן הכנה:

  1. לסדר את משטח התבנית בעוגיות פתיבר.
  2. בקערה, לערבב את כל חומר הבלילה, ולחלק ל1/3 כל שכבה (שלוש שכבות), ביניהם חוץ של ביסקווטים לאחר שהיו מספר רגעים בתוך המים עם הקפה (לשבריר שנייה).
    * בסיום השלבים להניח שכבה אחרונה של ביסקווטים, כך שיכסו את כל המילוי.
    *להכניס למקרר לחצי שעה – שעה.
  3. במחבת חמה להמיס שוקולד חם ומעט חלב לפי צורך עד קבלת נוזל סמיך ואחיד.
  4. לכסות את כל העוגה בשוקולד חם ולפזר מעליו את הקליק.
  5. להכניס למקרר.

אפשרות שדרוג:
ניתן להניח בשכבה התחתונה (מעל הביסקווטים התחתונים) שכבה של אצבעות קינדר בואנו ומעל להמשיך על פי המתכון (או למעוך אותם ולמרוח אותם בכל שכבה)