מעוניינים בהקמת אתר?
קטגוריות

עוגיות שיבולת שועל עם צימוקים ומייפל

עוגיות שיבולת שועל עם צימוקים ומייפל

עוגיות שיבולת שועלת שייתנו לכם אנרגיה וישביעו אותכם על הבוקר.
שילוב טעמים מושלם של גרנולה, צימוקים ורוטב מייפל.

חצי שעה של הכנה כוללת, ויש לכם עוגיות שיבולת שועל לכל השבוע.
מושלמות ליד הקפה של הבוקר או לנשנוש בריא ומשביע במהלך היום
עוגיות שיבולת שועל מוכנות

המרכיבים

  • 3/4 כוס קמח
  • 1/4 כפית אבקת סודה
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/2 כפית קינמון
  • 1/4 כוס חמאהבטמפ' החדר
  • 1/2 כוס סוכר חום
  • 1 ביצה
  • 2 כפות רוטב מייפל
  • 1/2 כפית תמצית וניל
  • 1 כוס שיבולת שועל
  • 1 כוס צימוקים בהירים
  • 1 כוס אגוזים חתוכים גסאגוזי מלך או פשוט מה שיש בבית

אופן הכנה:

  1. לחמם תנור לחום של 170 מעלות ולהכין שתי תבניות תנור עם נייר אפיה.
  2. בקערה גדולה מערבבים את הקמח, אבקת סודה, מלח וקינמון ומניחים בצד.
  3. בקערה נפרדת בעזרת מערבל חשמלי מקציפים את החמאה והסוכר החום עד שמתקבלת תערובת קציפתית ואוורירית – כשלוש דקות.
  4. מוסיפים ביצה, מייפל, וניל וממשיכים להקציף עד שהתערובת אחידה.
  5. מנמיכים את מהירות הערבול ומוסיפים את המרכיבים היבשים בהדרגה.
  6. ממשיכים לערבל עד שמתקבלת תערובת אחידה, רק שמקפידים לא לערבל יתר על המידה.
  7. מכבים את המערבל ומוסיפים את שארית המרכיבים: הצימוקים, האגוזים ושיבולת השועל ומקפלים הכל ביחד.
  8. בעזרת כף גלידה, כף רגילה, או ידיים רטובות מעט מפזרים כדורונים של עיסה על גבי תבניות האפייה.
  9. אופים כ 12 עד 15 דקות, כאשר מחליפים בין שתי התבניות מבחינת גובה במהלך מחצית זמן האפייה.
  10. לאחר האפייה מעבירים את העוגיות לרשת צינון, ונותנים להם לנוח מספר דקות לפני שאוכלים!

עוגיות שיבולת שועל אלה מושלמות לקפה של בוקר, או סתם כשבא לכם לנשנש משהו במהלך היום שיתן לכם אנרגיה וישביע אותכם
למתכון המקורי

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.