מעוניינים בהקמת אתר?
קטגוריות

עוגיות חמאת בוטנים עם שוקולד צ'יפס

עוגיות חמאת בוטנים עם שוקולד צ'יפס

עוגיות שוקולד צ'יפס עם חמאת בוטנים, או עוגיות חמאת בוטנים עם שוקולד צ'יפס, אני ממש התבלבתי =)

מתכון לעוגיות חמאת בוטנים עם שבבי שוקולד
עוגיות חמאת בוטנים עם שוקולד צ'יפס

מרכיבים:

  • 3/4 כוס קמח
  • 1 כפית אבקת אפיה
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/2 כוס חמאה רגילהבטמפ' החדר
  • 1/2 כוס סוכר חום
  • 1/2 כוס סוכר לבן
  • 1/2 כוס חמאת בוטנים
  • 1 ביצה גדולהאו לחלופין שתי ביצים בינוניות
  • 1/2 כוס בוטנים קלויים וממולחיםללא הקליפה החומה
  • 1/2 כוס שוקולד צ'יפס

אופן הכנה:

  1. לחמם תנור לחום של 180 מעלות, ולהכין שתי תבניות שטוחות רגילות.
  2. בקערה מערבבים ביחד את הקמח, אבקת האפיה והמלח ומניחים בצד.
  3. בקערה נפרדת, ובעזרת מיקסר במהירות בינונית מערבבים את החמאה ושני סוגי הסוכר, סה"כ כשלוש דקות.
  4. מגרדים את מה שנדבק לדפנות הקערה, מוסיפים את חמאת הבוטנים, וממשיכים לערבב בעזרת מיקסר עד שמתקבלת תערובת אחריה. שוב מגרדים, מוסיפים את הביצה ושוב מערבבים עד שמתקבלת תערובת אחידה.
  5. את הקערה של המרכיבים הרטובים, מערבבים היטב עד שמתקבלת תערובת אחידה, מוסיפים את השוקולד צ'יפס, ומערבבים עד שהם מפוזרים באופן אחיד בבלילה.
  6. בעזרת כף גלידה, או שתי כפות יוצרים כדורונים ומניחים אותם על גבי התבניות, במרחק של לפחות 5 סנטימטרים אחד מהשני. אופים כ 12 – 15 דקות.
  7. מומלץ באמצע ההכנה להחליף ולסובב את התבניות על מנת לאפות את העוגיות באופן אחיד.
  8. משאירים את העוגיות לצינון כחמש דקות, ולאחר מכן מעבירים לרשת לצינון סופי, תכלס, אוכלים מיד =)

למתכון המקורי

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.