עוגיות חמאת בוטנים ושוקולד צ'יפס

יש עוגיות שמאוד מאוד קשה לטעות בהכנתן – המתכון הזה לעוגיות חמאת בוטנים וסוכריות M&M הוא בהחלט אחד מהם!

כל הזכויות שמורות לעמרי דור שהשיג את המתכון מחברה בשם נועם בוסק – תודה!!!

לתערבות הרטובה:

  • 100 גרם חמאה
  • 3/4 כוס חמאת בוטנים
  • 1/2 כוס סוכר חום
  • 1/2 כוס סוכר לבן
  • 1 ביצה

לתערבות היבשה:

  • 1 ו-1/4 קמח תופח
  • 1/4 כפית סודה לשתיה
  • 1/4 כפית מלח
  • שוקולד צ'יפס לפי הטעם…במקרה שלנו הטעם היה M&M

אופן הכנה:

  1. מתחילים עם המרכיבים הרטובים: ממיסים את החמאה ומערבלים את היתר
  2. מוסיפים את כל שלעיל ואופים ב-160 מעלות (צלסיוס) כ-10 דקות.
  3. הן אמורות לצאת חיוורות במקצת ועד שהן לא מתקררות לא ניתן להוציא אותן מהתבנית…

פשוט מהיר וטעים!!!