סלט ויניגרט אשכוליות עם דבש וכוסברה

עונת האבוקדו מגיעה!!! סתם ככה, או בסלט… לא משנה בכלל! תאכלו אבוקדו ביום =)

עוד מתכון לסלט פשוט וטעים – 5 דקות ויש לכם סלט פשוט מדהים, טעים ובריא! (צריך עוד משהו?!)
אפשר להשתמש בכל אשכולית, או פרי הדר, העיקרון פשוט, להביא קצת חמיצות לסלט, אבל חשוב להתאים את כמות הדבש לפרי ההדר שבוחרים.
תפוז יצריך הרבה פחות דבש בגלל המתיקות שלו… המנה מספיקה למנה כפולה כמו שהיא, הכפילו את הכמות כדי לתת לכם ולאורחים שלכם פינוק אמיתי

מרכיבים:

  • 1 אבוקדו
  • 2 כפות מיץ פרי הדר כלשהו
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 כפית דבשמתקבל רוטב יחסית מתוק, אפשר למצמם במידת הטעם
  • שמן רגילאני השתמשתי בשמן רגיל, בכל זאת על האש
  • 1/2 כפית רוטב חרדל דיז'ון
  • 1/2 כפית כוסברה קצוצה דק, צלויה שניה
  • הסלט הירוק האהוב עליכםחסה, עלי בייבי או כרוב קצוץ דק דק

אופן הכנה:

  1. לערבב את כל מרכיבי הרוטב טוב טוב בקערה קטנה
  2. לערבב עם הירוק האהוב עליכם – חסה, בייבי או כרוב, האשכולית ואבוקדו
  3. מוכן!!!