מעוניינים בהקמת אתר?
קטגוריות

מרק ברוקולי

מרק ברוקולי

מרכיבים:

  • 1 ראש ברוקולי גדולמפורק לפרחים
  • 4 כפות שמן
  • 1 בצל קצוץ דק
  • 4 כוסות מים
  • 3 כפות קווקר
  • מלח ופלפל שחור לפי הטעם

אופן הכנה:

  1. לטגן את הבצל בשמן עד שמזהיב להוסיף את פרחי הברוקולי להמשיך לטגן כמה דקות
  2. להוסיף את המים ואת הקווקר לבשל בערך 10 דקות או עד שמתרכך, לתבל לפי הטעם,
  3. אפשר לרסק במוט בלנדר לקבלת מרקם חלק
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.