מעוניינים בהקמת אתר?
קטגוריות

מרק אפונה וקבנוס

מרק אפונה וקבנוס

מרכיבים:

  • 1 כוס אפונה מושרת ללילה
  • 1 כוס תערובת קטניות קטנותמושרות ללילה – אפשר רק אפונה
  • 5 כוסות מים
  • 1 בצל קצוץ
  • 4 כפות שמן
  • 1 חבילה קבנוס חתוך לקוביות קטנות
  • מלח ופלפל שחור לפי הטעם

אופן הכנה:

  1. לטגן את הבצל עם שמן עד שמזהיב להוסיף את הקטניות להמשיך לטגן עוד כמה דקות
  2. להוסיף מים ותבלינים להביא לידי רתיחה
  3. להנמיך להבה ולבשל 1/2 שעה או עד שמתרכך
  4. להוסיף את הקבנוס להמשיך לבשל עוד 7 דקות
  5. לתבל עוד במידת הצורך
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.