לחם ללא גלוטן

מתכון פשוט נוסף של אמונה בוארון ללחם ללא גלוטן

המרכיבים:

  • 400 גרם קמח ללא גלוטן
  • 100 גרם קמח אורז
  • 2 כפות שמרים יבשים
  • 2 ביצים
  • 1 כפית מלח שטוחה
  • 1/2 כוס שמן
  • 1 כף סוכר שטוחה
  • 1 כף קימל שלם או שומשום או גרעיני חמנייה
  • 2 וחצי כוסות מים פושרים
  • ביצה טרופה למריחה

אופן הכנה:

  1. ללוש בצק את כל המצרכים ולתת לתפוח בערך שעה.
  2. לשמן תבנית מוארכת גדולה או 2 קטנות. להניח את הבצק בתוך התבנית למרוח ביצה, לתת לנוח עוד 20 דקות.
  3. לאפות בחום של 180 בערך 25 דקות או עד שמשחים