טיגוניות (צ'ורוס) בסירופ לימון והל

טיגוניות בסירופ לימון והל

מתכון נוסף של אמונה בוהרון לקראת חג החנוכה =)

מרכיבים לטיגוניות:

  • 3 ביצים
  • 1/4 כוס שמן
  • 2 כפות קוניאק
  • 1/4 כוס סוכר
  • 1 גביע יוגורט
  • 1 כף תמצית וניל
  • קליפת לימון מגורדת
  • 2 כוסות קמח
  • 1 שקית אבקת אפיה
  • שמן לטיגון

מרכיבים לסירופ לימון הל

  • 1 כוס מים
  • 1 כוס סוכר
  • כפות מיץ לימון 2
  • 2 גרעיני הל

אופן הכנה:

  1. להכנת הרוטב: לבשל את כל מרכיבי הרוטב עד שמסמיך, ולהשאיר על להבה הכי נמוכה עד שהסופגניות מוכנות,
  2. להכנת הסופגניות: לבחוש את כול המצרכים לפי הסדר ולהכניס לשקית זילוף.
  3. לזלף לתוך השמן החם חתיכות קטנות מהבצק ולטגן עד שמזהיב
  4. לטבול בסירופ החם, להעביר לכלי הגשה לקשט בקוקוס או בסוכריות צבעוניות