טורטיה במילוי בשר טחון, פטריות ובצל

עוד אחד מאותם מתכונים שפשוט אי אפשר לטעות בהם…
בשר טחון – GOOD, פטריות – GOOD, בצל … הבנתם את הרעיון.

מרכיבים:

  • 1 ק"ג בשר טחון
  • בצל אחד גדולאו שני בצלים בינוניים
  • חצי ראש שוםחי, גבישי, טחון או מעושן
  • חבילת פטריותסלסלה או במקרים נואשים קופסה של משומרות
  • חבילת טורטיות מוכנותלא חובלה להתשגע תמיד 😉 טורטיות קנויות
  • רוטב צ'ילי מתוק
  • חריףהסוג האהוב עליכם ולפי הכמות האהובה
  • מלח ופלפללתבלן לפי הטעם
  • 1 כפית כורכום
  • 1 כפית פפריקה מתוקה
  • 1/3 כף שמן

אופן הכנה:

  1. מחממים את השמן ומזהיבים את הבצל
  2. רק אחרי שהבצל "זהוב" מוסיפים את התבלינים: שום , פפריקה, מלח ופלפל, והחריף במידה שאתם אוהבים
  3. מוסיפים את הבשר ובעזרת כף עץ מפוררים את הבשר הטחון לאורך הטיגון
  4. ממשיכים לטגן כ -15 דקות ומוסיפים את הפטריות חמש דקות לפני שהבשר כמעט מוכן
  5. את הטורטיה מחממים 3 שנית בכל צד על גבי מחבת חמה
  6. מורחים עוד קצת צ'ילי מתוק על הטורטיה ומשלימים בעזרת כמות נדיבה של בשר
  7. מגלגלים ובתאבון
  8. *בכוונה לא ציינתי את כמות הבשר שיש לשים בכל טורטיה – תלוי בסגנון הגלגול שלכם וביכולת עצמה כמובן