טארט או וופל בלגי או בעצם מאפה תפוחים

תפוחים, בצק עלים ומכשיר להכנת וופל בלגי שנפגשים =) ואנחנו נהנים מאחד המתכונים בהפשוטים ביותר למאפה תפוחים!

אי אפשר לקרוא לזה טארט תפוחים, אבל מתכון כל כך פשוט וכל כך טעים למאפה תפוחים שעושים במכשיר של ופל בלגי גרם לי לעקצוצים באצבעות

המרכיבים:

  • 1 ריבוע של בצק עלים
  • 1 כף סוכר
  • 1 כפית קינמון
  • 1/4 כוס פקאנים
  • 4 כפות גלידה אהובה
  • 1 תפוח

אופן הכנה:

  1. לחתוך ריבועים מתאימים של בצק עלים למכשיר הופל הבלגי שלכם.
  2. לקלף, לגלען ולחתוך את התפוח לפלחים.
  3. בקערה מערבבים את הקינמון והסוכר ומוסיפים את התפוחים. מערבבים היטב עד שהתפוחים מכוסים לגמרי
  4. מניחים שכבה של בצק עלים על מכשיר הופל הבלגי כשהו קר ומפזרים מעל רבע מפרוסות התפוחים.
  5. מפעילים את המכשיר על החום הגבוה ביותר וסוגרים את החלק העליון.
  6. לא חובה לסגור עד הסוף, כדי שתהיה לאדים אפשרות לברוח בזמן שהמאפה נאפה.
  7. 6 עד 8 דקות עד שהתפוחים מתקרמלים והמאפה נעשה פריך
  8. הרעש והריח שהמאפה יעשה יהיו המדד הטוב ביותר למוכנות. כמובן שאפשר להציץ כדי להיות בטוחים.
  9. לכבות את המכשיר ולהוציא את המאפה בעזרת מזלג. לקשט בעזרת חצאי פקאנים (אפשר מסוכרים אם אין ברירה) ולהגיש חם, עם גלידה קרה

למתכון המקורי