מעוניינים בהקמת אתר?
קטגוריות

דונאטס עם ציפוי – הגרסה הבריאה!

דונאטס עם ציפוי – הגרסה הבריאה!

דונאטס דביקים, מתוקים וסוכריים עם ציפוי פריך וטעים לאפיה בתנור

הדונאטס שיתקבלו מהמתכון הזה יהיו סופר אווריריות ורכים בצורה שלא תאמן, וישאירו אתכם שבעים מצד אחד אבל אנרגטיים מצד שני.

מרכיבים:

  • 1 כפית חומץ תפוחים או חומץ רגיל
  • 2/3 כוס חלב
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 3 כפות שמן קוקוס או שמן סויה
  • 1 כוס קמח
  • 1 1/2 כפיות אבקת אפיה
  • 1/3 כוס סוכר
  • 1/32 סטיוויה או 2 כפות סוכר נוספות
  • 1/4 כפית מלח

אופן הכנה:

  1. בקערה מערבבים את ארבעת המרכיבים הראשונים וטורפים היטב.
  2. מחממים תנור ל 170 מעלות ואם יש לכם תבנית דונאטס משמנים אותה קלות. אם לא, תשתמשו בתבנית מאפינס לקבלה של סופגניות
  3. בקערה גדולה מערבבים את שארית המרכיבים, ומוסיפים את התערובת הרטובה לתערובת היבשה עד לקבלה של בלילה אחידה וללא גושים.
  4. מעבירים את התערובת לתבניות האפייה ואופים 15 דקות. מוציאים מהתנור ונותנים להצטנן לחלוטין לפני שמוציאים מהתבנית
  5. מזגגים את הדונאטס האלה עם ריבה, שוקולד או זיגוג קלאסי.

למתכון המקורי

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.