מעוניינים בהקמת אתר?
קטגוריות

בננה מקורמלת עם גליליות שוקולד במילוי קרם מסקרפונה

בננה מקורמלת עם גליליות שוקולד במילוי קרם מסקרפונה

מתכון מושחת במיוחד לקינוח של גליליות שוקולד עם קרם מסקרפונה עם בננות מקורמלות פיסטוקים ואגוזים ורוטב מנגו או תותים (!) לבחירתכם

מרכיבים:

  • 2 שמנת מתוקה
  • 2 חבילות גבינת מסקרפונה
  • 1 כוס קוביות מנגו / תותים
  • 6 בננות
  • 100 גר' פיסטוק
  • 100 גר' פקנים
  • 4 כפות אבקת סוכר
  • כפית תמצית וניל
  • חבילת גליליות שוקולד.

אופן הכנה:

  1. מקציפים במיקסר גבינת שמנת מתוקה ואבקת סוכר ווניל, מוסיפים את גבינת המסקרפונה ומקבלים ביחד, ומעבירים לשק זילוף עם צנטר משונן.
  2. חותכים מגנגו לקוביות ובננות לרבעין. מקרמלים את הבננות עם סוכר ובעזרת מבער.
  3. במחבט קולים פיסטוקים ופקאנים – אם כבר אז גם מסכרים אותם קלות.
  4. מזליפים מהקרם על צלחת ומפזרים מנגו, בננות ואגוזים.

* אנחנו זכינו בתוספת של רוטב תותים

אופן הכנה עם קצת תמונות:

לוקחים 4 בננות וחותכים לרבעים

לוקחים 4 בננות וחותכים לרבעים

מסכרים את הצד של הבננה בסוכר

מסכרים את הצד של הבננה בסוכר

הדגמה כיצד מקרמלים בננה

הדגמה כיצד מקרמלים בננה

בננות באמצע תהליך הקירמול

בננות באמצע תהליך הקירמול

שושנת רבעי בננות לפני

שושנת רבעי בננות לפני

שושנת רבעי בננות אחרי

שושנת רבעי בננות אחרי

ממש לפני בניית המנה

ממש לפני בניית המנה

והתוצאה: גליליות שוקולד במילוי קרם מסקרפונה

והתוצאה: גליליות שוקולד במילוי קרם מסקרפונה


תודה רבה לשף חיים סולומון בעיקר על הבננה המקורמלת – קינוח פשוט ושווה בפני עצמו!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.