בולונז ללא גלוטן

מתכון פשוט לפסטה ללא גלוטן עם בשר טחון

המרכיבים:

  • 1 חבילה אטריות אורז חום ללא גלוטן
  • סיר מלא מים
  • 1 כף מלח
  • 1/2 קילו בשר טחון
  • 1 בצל גדול קצוץ דק
  • 3 כפות שמן
  • 1 חבילה פטרוזיליה הקצוצה
  • מלח, פלפל שחור וכמון לפי הטעם
  • אפשר להוסיף מעט ג'ינג'ר מגורד

אופן הכנה:

  1. להרתיח את המים עם המלח להוסיף את האטריות ולבשל עד שיתרככו, לשטוף ולסנן
  2. בינתיים לטגן את הבצל הקצוץ בשמן הזית עד שמזהיב. כשהבצל משנה צבע להוסיף את הבשר ולערבב. להוסיף את התבלינים ולהמשיך לבשל על להבה נמוכה עד שהבשר מוכן.
  3. אפשרויות הגשה: לערבב בכלי מתאים את האטריות עם הבשר ולהגיש, או לסדר בכלי הגשה גומות של אטריות ולמלא אותם בבשר ולקשט עם רוטב צ'לי ופטרוזיליה וריבת עגבניות שרי